SL STUDIO - Web dizajn

Danas je vreme marketinške orijentacije. Svaka ozbiljna firma mora da uloži određena sredstva u marketing. Internet je izrastao u najmasovniji globalni medij. Čak i televizija koja je do skoro bila medij broj jedan u svetu počinje da se oslanja na internet u traženju najnovijih vesti. Prostor i širina koje imate za predstavljanje Vaše delatnosti i proizvodnog programa neće moći da Vam omogući bilo koji drugi medij. Ovo su dovoljni razlozi da razmišljate o predstavljanju Vaše firme na internetu.

Neke od najvažnijih prednosti interneta u odnosu na druge medije su:

Globalnost
internet prezentacija je vidljiva iz celog sveta čime ne mogu da se pohvale ni najveće TV kuće.
Dostupnost
prezentaciju će pronaći svi oni koje zanima nešto što se nalazi u Vašem proizvodnom programu.
Dugotrajnost
da li postoji neki drugi vid reklame koji traje non-stop od momenta objavljivanja i uvek se može unaprediti i dograditi.

SL-Studio obezbeđuje kompletnu uslugu u cilju promovisanja Vaše firme putem internet prezentacije: od konsultovanja, upoznavanja sa Vašim zahtevima, potrebama i ciljem izrade internet prezentacije, analiziranja zahteva ciljne grupe posetilaca, do određivanja obima i tehnologija koje će biti korišćene u izradi, same izrade, optimizacije i plasiranja internet prezentacije i na kraju, praćenja posećenosti i usavršavanja aktivnog sajta.

SL studio izrađuje moderne poslovne sajtove projektovane prema precizno određenim ciljnim grupama posetilaca koristeći najnovije tehnologije i programske jezike. Sajtovi su u potpunosti SEO optimizovani pa je time obezbeđen i najbolji mogući rejting na internet pretraživačima (posebno Google). Osim toga, u zavisnosti od delatnosti klijenta, sajt se prijavljuje i na lokalne srpske poslovne portale i portale susednih zemalja, što takođe utiče na porast posećenosti sajta.

Da napomenemo da fotografije Vaših proizvodima pravimo profesionalnom opremom u studijskim uslovima.

Dopustite stručnima da Vam pokažu put kojim ćete najbrže i najlakše doći do tržišta koje još ne zna za Vas.

Naši sajtovi:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •